Speechless Jewelry a.s. zondag weer te zien bij Life 4 You op RTL4

Geplaatst op 31 oktober 2014 om 00:10:00

Aanstaande zondag is het zover, Speechless Jewelry is te zien bij Life 4 You op RTL4!

Eerder al zijn wij een keer te zien geweest bij Life 4 You, deze aflevering werd uitgezonden in mei. Dit heeft tot een groot succes geleid en willen wij dus graag nog een keer over doen.

De aflevering wordt a.s. zondag 2 november uitgezonden. Het programma zal om 17:25 beginnen en om 19:20 eindigen op RTL 4. Speechless Jewelry zal ongeveer aan het einde van het programma in beeld worden gebracht. Last but not least!

Veel plezier bij het kijken van de uitzending!


Bekijk de video van vorig jaar op ons blog

Modefabriek!

Geplaatst op 10 juli 2014 om 00:07:00

Aankomend weekend is Speechless Jewelry met haar gloednieuwe collectie te vinden op de modefabriek!
Maak kennis met dit jonge, vernieuwende Nederlandse sieradenmerk. U kunt onze stand bezoeken op 13 en 14 juli van 10:00 tot 18:00. Onze stand is te vinden bij segment THE FLOOR op nummer 041.

Kunt u niet naar de Modefabriek komen maar bent u wel geïnteresseerd in meer informatie over Speechless Jewelry? Mail dan naar info@speechlessjewelry.nl

 

 

 Header nieuwsbrief mode fabriek

 


 

Speechless Jewelry staat weer op de huishoudbeurs!

Geplaatst op 4 februari 2014 om 00:02:00

Lieve dames!

Vanaf 15 tot 23 februari staan wij weer op de huishoudbeurs in de Amsterdam RAI!Kom gezellig langs met je vriendinnen bij de Speechless Jewelry stand en leg deze herinnering vast met een van de unieke sieraden! Een mooie boodschap gegraveerd in een slavenarmband in de keuren geelgoud, witgoud of roségoud.In ons assortiment hebben we ook bredere holle armbanden en ringen met een speciale boodschap. Ook erg leuk om samen te combineren. Heb jij je kaartje al voor de huishoudbeurs? Tot snel bij onze stand!

Wij zijn te vinden in hal 1 op standnummer 01.334.

Tijdens de beurs hebben wij exclusieve beurskortingen! Zien we je daar?

 

 

 Huishoudbeurs 2014 Speechless Jewelry goud sieraden

 


 

Speechless Jewelry staat op de Margriet Winter Fair!

Geplaatst op 5 november 2013 om 00:11:00

Het is weer zover, de Margriet Winter Fair komt eraan: het grootste winterfeest van Nederland.15 t/m 21 november zal de Jaarbeurs in Utrecht weer overladen zijn met de sfeer van de wintermaanden en niet te vergeten de feestdagen!

 

Het evenement biedt een breed programma met workshops, modeshows, proeverijen, kookdemonstraties, spetterende optredens van artiesten, ontmoetingen met auteurs, inspiratie opdoen en natuurlijk heel veel kerstshoppen. Dit laatste is de unieke kans om de producten van Speechless Jewelry in huis te halen.

 

Speechless Jewelry zal op de beurs staan met haar armbanden en ringen.

De armbanden zijn verguld met 18 karaat goud, witgoud of roségoud. Er is keuze uit drie motiverende quotes: 

  • Live life, laugh lots, love forever
  • Never give up on things that make you smile
  • Hold on to your dreams

De ringen van Speechless Jewelry zijn, net zoals de armbanden, verguld met 18 karaat geel goud, witgoud en rosé goud. Ze zijn in verschillende maten verkrijgbaar en zijn allemaal gegraveerd met de unieke tekst: forever never ends.

 

De tijd rondom de feestdagen is de beste gelegenheid om jouw geliefde, familie of vrienden te verwennen. Met de producten van Speechless Jewelry als cadeau geeft u niet alleen een mooi sieraad, maar ook een geweldige boodschap mee.

 

Op de Margriet Winter Fair zullen onze producten verkocht worden met leuke kortingsacties! Wij zijn te vinden in hal 2, stand nummer: 2048.

 

Voor kaarten en meer praktische informatie over dit evenement ga je naar de website van Margriet Winter Fair.

www.margrietwinterfair.nl

 Margriet winterfair logo

 


 

Webshop Till You Drop

Geplaatst op 26 februari 2013 om 00:02:00

Kom ook gezellig shoppen bij de leukste (web)shops tijdens het nieuwe event “Webshop Till You Drop”. Het event is op 8, 9 en 10 maart 2013 in hal 4 van de Jaarbeurs Utrecht.

Het thema is New York en de hal wordt omgetoverd tot een hippe trendy locatie. Na het winkelen kun je op verschillende omgetoverde pleinen heerlijk relaxen. De catering is aan de  locatie aangepast waar je kunt genieten van een hapje en drankje.

 

“Webshoppen krijgt hierdoor weer een heel andere dimensie!”

 

Kom deze dagen langs op onze stand (B.67) op de “WebshopTillYouDrop 2013” beurs en profiteer van 20% beurskorting. Kies jouw quote, express yourself, Speechless…

 

Voor kaarten ga je naar de website van Webshop Till You Drop.

http://www.webshoptillyoudrop.nl/

 

 

 

 Webshop Till You Drop

 


Huishoudbeurs!

Geplaatst op 2 februari 2013 om 00:02:00

‘Woorden in goud die ik elke dag bij me draag. Woorden die gezien mogen worden, die mij aanspreken, inspireren en motiveren’

De armbanden van Speechless Bracelets vertellen meer dan duizend woorden. Een persoonlijke quote weerspiegelt een levensmotto en reflecteert de innerlijke én uiterlijke schoonheid van de jonge, modieuze vrouw die het lef heeft een statement te maken.

De trendy kwaliteitssieraden van Speechless Bracelets zijn met zorg en liefde ontworpen en gemaakt. De armbanden zijn verguld met 18 karaat goud, witgoud of roségoud. Er is keuze uit drie motiverende quotes:

  • Live life, laugh lots, love forever
  • Never give up on things that make you smile
  • Hold on to your dreams

Laat de armbanden van Speechless Bracelets voor jou spreken. Laat van buiten zien wie jij van binnen bent en wat jou beweegt.

Speechless Bracelets zijn ook uniek als inspirerend en blijvend cadeau. Vertel wat iemand echt voor je betekent en geef jouw persoonlijke boodschap mee.

De sieraden van Speechless Bracelets zijn te vinden in boetiekjes,  trendy juweliers en webshops in zowel Nederland als België.

Kom langs op onze stand (standnummer 01.335) op de Huishoudbeurs 2013 en profiteer van minimaal 20% beurskorting. Kies jouw quote, express yourself, Speechless...

 huishoudbeurs